Met frisse moed beginnen wij aan het nieuwe jaar

De laatste maanden van het jaar zijn voor ons altijd enorm druk, zeker met de Scheveningen Eindejaarskrant elk jaar en vergeet niet dat ook een ieder zijn of haar kerstkaarten tijdig wil versturen. Maar 2019 hebben we achter ons gelaten en vol frisse moed beginnen we nu weer aan het jaar 2020. We wensen graag iedereen veel geluk, gezondheid en creativiteit in het nieuwe jaar. 

 

  

Net even wat anders...

Uw mooiste foto kon u natuurlijk al op canvas laten drukken maar het is tijd voor wat nieuws! Vanaf nu kan uw foto ook op aluminium (voor binnen en buiten), hout of plexiglas. Kom gerust eens langslopen om de voorbeelden te bekijken. 

 

  

De dagen worden korter...

En ook al lijkt het nog zo ver weg, voor u het weet zitten we vol in de feestdagen. Natuurlijk wilt u uw familie, vrienden en zakelijk relaties de beste wensen wensen. Wij kunnen u daarbij helpen, de nieuwe collecties met de mooiste kerstkaarten staan hier alweer op u te wachten. Net even een ander idee? Geen probleem wij helpen u met een ontwerp voor de allermooiste kerstkaart die precies bij u of uw bedrijf past. 

Zie ginds komt de stoomboot

Nog maar even en dan is de goedheiligman weer in het land, uw sportvereniging, bedrijf of winkelcentrum zal ook vast wel iets door voor de kinderen toch? Zorg dat iedereen het weet door middel van posters of flyers, wij kunnen ze voor u ontwerpen en drukken! Neem snel contact op!

 

 

Scheveningen Eindejaarskrant

Let op de deadline komt eraan, mail snel nog uw advertentie of copy. Zie het menu links voor meer informatie!