Eindelijk weer goed bereikbaar

Het viel de laatste tijd niet mee om ons goed te bereiken, het heeft wat moeite gekost maar we zijn vanaf nu weer bereikbaar op ons vertrouwde telefoonnummer 070-3587271 en ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Excuses voor het ongemak.

 

 

Met frisse moed beginnen wij aan het nieuwe jaar

De laatste maanden van het jaar zijn voor ons altijd enorm druk, zeker met de Scheveningen Eindejaarskrant elk jaar en vergeet niet dat ook een ieder zijn of haar kerstkaarten tijdig wil versturen. Maar 2017 hebben we achter ons gelaten en vol frisse moed beginnen we nu weer aan het jaar 2018. We wensen graag iedereen veel geluk, gezondheid en creativiteit in het nieuwe jaar. 

 

 

De nieuwe eindejaarskrant is er weer

En al zeggen we het zelf, de krant ziet er weer top uit, leuke verhalen en mooie foto's en advertenties. Iedereen weer bedankt voor zijn of haar hulp. Als u in Scheveningen woont heeft u de krant waarschijnlijk al ontvangen maar natuurlijk kunt u deze ook af komen halen op de drukkerij!

 

 

 

Wij zijn helaas even niet zo goed bereikbaar...

Ons nieuwe telefoonnummer is 070-4065208, ons nieuwe e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Met frisse moed beginnen wij aan 2017

De laatste maanden van het jaar zijn voor ons altijd enorm druk, zeker met de Scheveningen Eindejaarskrant elk jaar en vergeet niet dat ook een ieder zijn of haar kerstkaarten tijdig wil versturen. Maar 2016 hebben we achter ons gelaten en vol frisse moed beginnen we nu weer aan het jaar 2017. We wensen graag iedereen veel geluk, gezondheid en creativiteit in het nieuwe jaar. 

 

 

 

 

De nieuwe eindejaarskrant is er weer

En al zeggen we het zelf, de krant ziet er weer top uit, leuke verhalen en mooie foto's en advertenties. Iedereen weer bedankt voor zijn of haar hulp. Als u in Scheveningen woont heeft u de krant waarschijnlijk al ontvangen maar natuurlijk kunt u deze ook af komen halen op de drukkerij!

 

 

Net even wat anders...

Uw mooiste foto kon u natuurlijk al op canvas laten drukken maar het is tijd voor wat nieuws! Vanaf nu kan uw foto ook op aluminium (voor binnen en buiten), hout of plexiglas. Kom gerust eens langslopen om de voorbeelden te bekijken. 

 

 

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Allereerst de beste wensen natuurlijk! De feestdagen zijn weer achter de rug en we gaan vol goede moed aan het jaar 2016 beginnen! En wat is uw goede voornemen, misschien toch net even uw bedrijf wat meer in the picture zetten? Wellicht kunnen wij u erbij helpen, wat dacht u van een nieuwe huisstijl of een mooie reclame campagne? Loop gerust eens langs om wat ideeën door te spreken!

 

 

De dagen worden korter...

En ook al lijkt het nog zo ver weg, voor u het weet zitten we vol in de feestdagen. Natuurlijk wilt u uw familie, vrienden en zakelijk relaties de beste wensen wensen. Wij kunnen u daarbij helpen, de nieuwe collecties met de mooiste kerstkaarten staan hier alweer op u te wachten. Net even een ander idee? Geen probleem wij helpen u met een ontwerp voor de allermooiste kerstkaart die precies bij u of uw bedrijf past. 

Zie ginds komt de stoomboot

Nog maar even en dan is de goedheiligman weer in het land, uw sportvereniging, bedrijf of winkelcentrum zal ook vast wel iets door voor de kinderen toch? Zorg dat iedereen het weet door middel van posters of flyers, wij kunnen ze voor u ontwerpen en drukken! Neem snel contact op!

 

 

Scheveningen Eindejaarskrant

Let op de deadline komt eraan, mail snel nog uw advertentie of copy. Zie het menu links voor meer informatie!